Catalunya serà la capital de la bicicleta

CICLOBCN21 convertirà Catalunya en capital de la bicicleta del 5 al 10 d’octubre. Les inscripcions per participar en aquest esdeveniment al voltant de la bicicleta ja estan obertes. Per primer cop, una mateixa ciutat, Barcelona, aplega tres congressos sobre la bici amb el lema “Pedalem ciutats i territori”: el Congrés EuroVelo i Cicloturisme 2021, el XVIII Congrés Ibèric “La bicicleta i la ciutat” i el 7è Congrés Internacional de la Bicicleta. Tots tres inclouran espais d’exposició, trobades entre professionals, visites tècniques i activitats a l’espai públic, amb l’objectiu de reivindicar el protagonisme de la bicicleta i refermar el compromís de les institucions i la ciutadania per fomentar-ne l’ús. Aquest esdeveniment se celebrarà de manera presencial a l’auditori AXA i també es podrà seguir en línia.

Aquest conjunt de congressos i activitats que tindran lloc en el marc del CICLOBCN21 és fruit de la suma d’esforços de la Generalitat de Catalunya, que ha liderat la iniciativa, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), juntament amb la Federació Europea de Ciclistes (ECF), la Federació Portuguesa de Cicloturisme i Usuaris de la Bicicleta (FPCUB)ConBiciFEM Bici, i el suport de voluntaris i entitats ciclistes d’arreu del territori. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) és el patrocinador principal de l’esdeveniment, juntament amb la firma catalana Zicla.

Més informació