Bici pública metropolitana

L’AMB aprova l’establiment i la prestació del futur nou servei de bici pública

L’AMB ha aprovat de manera definitiva l’establiment del nou servei de bicicleta pública metropolitana, que previsiblement veurà la llum a finals de l’any 2022. Aquest nou servei metropolità, recull l’experiència de l’e-Bicibox i pren el Bicing com a referent per fer un servei metropolità més potent, de més abast territorial i complementari al sistema de transport públic.

L’AMB és la creadora i titular del nou servei metropolità de bicicletes públiques, i coordinarà la implantació del servei, d’acord amb els municipis metropolitans.

Properament s’aprovarà el conveni tipus per fer efectives les adhesions dels ajuntaments al nou servei de bici pública metropolitana.

Per delegació de l’AMB i d’acord amb la llei per la qual es regeix l’organisme metropolità, TMB gestionarà el nou servei. Concretament, a través de la seva societat Projectes i Serveis de Mobilitat, SA (PMS), que farà un concurs públic obert per adjudicar la instal·lació i explotació del servei a un operador privat.

Si en voleu saber més, podeu consultar la nota de premsa que es va publicar el passat mes de juliol.

Nota de premsa 27.07.21