Bici pública metropolitana

L’AMB aprova l’establiment i la prestació del futur nou servei de bici pública

L’AMB ha aprovat de manera definitiva l’establiment del nou servei de bicicleta pública metropolitana, que previsiblement veurà la llum a finals de l’any 2022. El servei recull l’experiència de l’e-Bicibox i pren el Bicing com a referent perquè sigui més potent, de més abast territorial i complementari al sistema de transport públic.

L’AMB és la creadora i titular del nou servei metropolità de bicicletes públiques, i en coordinarà la implantació d’acord amb els municipis metropolitans. Properament s’aprovarà el conveni tipus per fer efectives les adhesions dels ajuntaments al servei.

Per delegació de l’AMB i d’acord amb la llei per la qual es regeix l’organisme metropolità, TMB en serà la gestora. Concretament, a través de la seva societat Projectes i Serveis de Mobilitat, SA, que farà un concurs públic obert per adjudicar la instal·lació i explotació del servei a un operador privat.

Si en voleu saber més, podeu consultar la nota de premsa que es va publicar el passat mes de juliol.

Nota de premsa 27.07.21