Lliurament del premi #30diesAMBbici

 L’Acxene Carolina ha estat enguany la guanyadora del premi

Durant el mes d’abril es va poder participar en el concurs d’Instagram del repte dels #30diesAMBbici, del que l’AMB participa cada any com a part del moviment internacional #30DaysOfBiking i del moviment estatal #30diasenbici.

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, va lliurar el premi (una bici elèctrica plegable) a la persona guanyadora del sorteig que ha estat l’Acxene Carolina

Per la campanya dels #30diesAMBbici d’enguany, i sempre amb l’objectiu de continuar promocionant l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport quotidià, hem tornat a proposar un repte a través del nostre compte d’Instagram i també hem tornat a dinamitzar la posada en marxa de dues proves pilot de Bicibús en dues localitats de l’àrea metropolitana: Viladecans i Montcada i Reixac.

Aquest any, ha estat una campanya activa i diversa on prop d’uns 50 perfils diferents han compartit les seves fotos, històries i vídeos a Instagram. En aquestes publicacions ens han explicat quines són les seves raons per anar en bicicleta i, alhora, animaven a més persones a agafar la bici.

D’entre tots els perfils, 26 persones participants han assolit el repte i han participat en sorteig.

Així doncs. Moltes felicitats a l’Acxene Carolina. La guanyadora de l’edició 2022!