Renovem el PAV per a la reducció de les emissions de GEH

L’AMB ha renovat, durant un any més, l’adhesió al Programa d’acords voluntaris (PAV) de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH), amb la qual cosa ratifica, per vuitè any consecutiu, el seu compromís de lluita contra el canvi climàtic.

L’Acord voluntari és un compromís que es fonamenta en quatre principis bàsics: compromís, voluntarietat, rigor i transparència de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional.

L’AMB aplica aquest compromís dins de la seva estratègia de gestió del carboni des de l’any 2011, i pel qual ha assolit una reducció d’emissions de GEH a les oficines de la seu institucional d’un 29% des de l’any 2011. En concret, entre l’any 2017 i 2018 la reducció va ser d’un 52%.

20190731_renovacio_AAVV_2019

 

Més informació

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *