Jornada de portes obertes en el Dia Mundial de l’Aigua i de la Meteorologia

Com us vam avançar en la publicació sobre el Dia Mundial de l’Aigua, enguany s’ha organitzat una jornada de portes obertes a diferents infraestructures del cicle de l’aigua i també a algunes instal·lacions vinculades amb la meteorologia coincidint amb el Dia Mundial de la Meteorologia, el 23 de març, i en el marc del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març).

Aquesta iniciativa està promoguda pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i les unitats que en depenen, com ara l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Ens d’Abastament Ter-Llobregat i el Servei de Meteorologia de Catalunya. Compta amb la col·laboració d’altres administracions, operadors i entitats vinculades a la gestió de l’aigua, com ara l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, el Consorci d’Aigües de Tarragona, el Consorci Besòs Tordera, MMBS – Aigües de Manresa, l’Observatori Fabra i la Diputació de Barcelona.

Entre les instal·lacions que es poden visitar hi ha la depuradora del Prat de Llobregat (places exhaurides). En el web L’aigua no cau del cel podreu veure totes les instal·lacions visitables i el canal per inscriure-us-hi.

Us recordem que les depuradores metropolitanes es poden visitar durant tot l’any (excepte a l’agost), de dilluns a divendres. Podeu contactar amb la Central de Reserves a través d’aquest formulari de contacte.

A més, ja està disponible el portal de recursos virtuals:

Esperem que gaudiu d’una bona jornada!