Ja tenim els projectes guanyadors de l’Innobus Metropolità 2019

El passat dimecres dia 29 de maig es va dur a terme la presentació dels projectes de l’Innobus Metropolità 2019 al Citilab de Cornellà. Anna Hernández, cap de programes d’ innovació l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic (AMB) va destacar la necessitat de treballar la innovació en els reptes d’empreses perquè el talent i la creativitat dels joves tinguin una utilitat i satisfacin necessitats concretes.

En aquest acte final, els equips han presentat 11 projectes que han estat sotmesos a la valoració d’un jurat, constituït per directius i càrrecs de diferents empreses, entitats i patrocinadors participants en el programa.

El primer premi va recaure sobre el projecte “Port Bot”, donant resposta al repte del Port de Barcelona (creació d’una plataforma de gestió d’ incidències i portuàries),  seguit en segon i tercer lloc dels projectes APP Portem i Port Bot +.

L’equip guanyador rebrà una dotació econòmica de 2.000 € i també la contractació per un període màxim de tres mesos amb l’objectiu de desenvolupar i fer viable la solució presentada. 

La relació dels projectes presentats amb els punts atorgats pel jurat ha estat la següent:

Nom projecte Integrants de l’ equip PUNTS
PORT BOT Beatriz Garcia, Gerard Sala, Juan Carlos Valencia, Águeda Antía Reboreda 243
APP PORTEM Lídia Company, Sasha Martínez 242
PORT BOT + Sandra Bonillo 241
PROPOSTA INTEGRAL D’ AIGUES Victor Xaubet, Sandra Bonillo 237
PLUS + Sasha Martínez, Águeda Antía Reboreda, Adrià Yañez, Victor Xaubet 237
TAI SMART PEOPLE Beatriz Garcia, Gerard Sala, Juan Carlos Valencia, Lídia Company 220
DEMANA BUS Gerard Sala, Juan Carlos Valencia, Lídia Company 218
DIA DE LA INNOVACIO Victor Xaubet, Virna Esteva 175
12 MESOS / 3PROPOSTES MILLOREM JUNTS Virna Esteva 163
SENSE NOM Virna Esteva 140
LLAMPS I DRONS Virna Esteva 80

Aquests projectes s’han desenvolupat i creat per part dels equips d’universitaris a partir dels itineraris programats al llarg del mesos de març i abril a diferents empreses, on han pogut copsar in situ i experimentar en pròpia pell quines tecnologies utilitzen per millorar els seus processos.