SUMA’T A LA RUTA DE LA INNOVACIÓ

Aquest mes de juny arrenca el programa Innobus 2021, un programa impulsat per Innobaix, l’AMB i amb la participació de Talent Factory. S’enfoca a joves amb estudis universitaris (o a punt d’acabar-los), que estiguin buscant feina o vulguin millorar la seva situació laboral. El programa  ofereix una increïble experiència per conèixer empreses innovadores en sectors d’alt nivell i treballar reptes amb metodologia LearnThinking.

Es tracta d’un projecte dirigit a joves de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb estudis universitaris (grau acabat o a punt d’acabar) i en situació d’atur. Hauran d’aportar solucions innovadores als reptes plantejats per les empreses participants.

A continuació veureu el calendari d’activitats

1 de junyActe inicial i formació de perfils. Citilab Cornellà
2 de junyVisita a Procornellà
7 de junyFormació Doble Diamant. Sant Boi de Llobregat
8 de junyDinàmica pràctica de la formació Doble DiamantVisita a Silence (Seat). Sant Boi de LlobregatVisites a empreses:Lipotrue, GavàUnilever, ViladecansMesoestetic, ViladecansNhood, Sant Boi de Llobregat
9 de junyDinàmica pràctica de la formació Doble DiamantVisita a Silence (Seat). Sant Boi de LlobregatVisites a empreses:Schneider Electric, Sant Boi de LlobregatAigües de Barcelona, BarcelonaDesigual, CastelldefelsMunich, Barcelona
Dies de treball en equip i mentoring telemàtic
14 de junyFormació Model Business CanvasPitch Ana Gener, d’Aguirre NewmanVisita Port de Barcelona
15 de junyPitch Pau Garcia-MilàVisita Barcelona Tech City, BarcelonaVisita oficines Mobile World Capital BarcelonaPitch Agus Gómez, fundador de Wallapop
Dies de treball en equip i mentoring telemàtic
21 de junyVisita Fundación Once, BarcelonaVisita Esade Creápolis, Sant Cugat del Vallès
Dies de treball en equip i mentoring telemàtic
28 de junyMobile World Capital Barcelona
1 de juliolActe final

Després d’un procés de selecció ,32 joves pujaran al bus i visitaran empreses inspiradores com Silence, Fundació Inserta-ONCE, MWC, Port de Barcelona, ​​ESADE Creapolis i Barcelona Tech city. Durant el programa es formaran 8 equips multidisciplinaris de 4 participants a través de metodologia Gallup i David Kolb on treballaran reptes d’empreses com Desigual, Munich, Aigües de Barcelona, ​​Mesoestetic, Schneider, Unilever, Lipotrue o Nhood. Treballaran amb metodologies com el doble diamant, brainstorming o model business canvas.

A més, per preparar les seves presentacions finals podran aprendre dels millors ja que durant el programa pujaran al bus personalitats interessants del món empresarial, de l’administració o emprenedors de renom com Agus Gómez, president de Wallapop, Carlos Grau CEO de MWC, Ana Gener CEO d’Aguirre Newman, Pau García Milà CEO de FounderZ o Àlex Huertas CEO de Northweek.

Els guanyadors faran un Tour emprenedor a Brussel·les. Un viatge per visitar l’ecosistema emprenedor a la capital europea i conèixer les oportunitats que Europa dona als emprenedors.

Si voleu més informació , la trobareu al link següent:

http://innobus.innobaix.cat