S’aprova la 4a edició de les beques d’emprenedoria

L’AMB ha aprovat les bases de la 4a edició de les beques per a projectes d’emprenedoria social i tecnològica amb l’objectiu d’enfortir el teixit econòmic per potenciar la capacitat d’innovació. Aquests ajuts estan impulsats per l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic.

Aquesta nova edició de la convocatòria comptarà amb 100.000 € destinats al desenvolupament d’iniciatives innovadores per a nous emprenedors que desenvolupin projectes i activitats d’innovació tecnològica amb retorn social.

La beca permetrà l’acompanyament d’una manera tutelada a un mínim de 15 projectes mentre duri la seva posada en marxa.

Es proposa connectar el talent emprenedor metropolità, la seva activitat i les seves idees amb la realitat i les necessitats de les persones i dels seus serveis públics, tot facilitant la cohesió i la inclusió social mitjançant la creació de llocs de treball en activitats estratègiques en l’àmbit de la innovació tecnològica i social com a motor de creixement econòmic.

Les aplicacions podran estar relacionades amb tres àrees de projectes:

  • Pràctiques d’innovació social
  • Solucions smart en l’àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i qualitat de vida
  • Tendències tecnològiques emergents en economia circular

L’import total de la convocatòria es repartirà entre els projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun. Serà competència del Comitè de Selecció, en funció de les candidatures rebudes, determinar el nombre màxim de projectes finalistes així com el repartiment de l’import restant, d’acord amb el que estableixen les bases.

Properament l’AMB farà pública la convocatòria i les bases a través del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

Segueix-nos a la plataforma InnoAMB i a les nostres xarxes socials per mantenir-te informat.

>> Consulta els projectes guanyadors de l’anterior convocatòria (2020) <<