Proper re-llançament de la plataforma HUB Talent!!!

La plataforma Hub Talent s’està re-inventant!

Properament estarà disponible la plataforma que ha esdevingut un espai digital per a la metròpolis barcelonina, punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement en la nova economia del Segle XXI.

La plataforma HUB Talent permet acollir i projectar tota iniciativa creativa i innovadora en qualsevol camp de activitat : producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, millora de la productivitat empreses i organitzacions, digitalització…

Aquesta plataforma, que neix a l’any 2018,ha esdevingut una espai de trobada dels agents innovadors del territori.El seu èxit , ha estat el promotor del futur re-llançament de la plataforma.

En breu veureu els canvis! esperem que us agradin!

Com funciona HUB Talent?

Pots fer servir HUB Talent en la mesura de les teves necessitats: resoldre un repte per al que necessites col·laboració, incorporar talent a la teva empresa o organització, trobar associats, descobrir reptes, presentar idees, trobar recursos com ara espais o finançament i, en definitiva, conèixer què és cou en innovació en l’entorn metropolità.

Malauradament ens està tocant viure un moment d’excepcionalitat que ens trastoca el dia a dia, i que alhora fa encara més necessari el projecte del HUB Talent com a nou canal de comunicació i gestió de la innovació amb l’objectiu de contribuir als projectes que tenim vius i plantejar-ne de nous.

Si vols anar més enllà i ser més proactiu/va, planteja un repte al que podran aplicar els diferents actors del HUB Talent per ajudar-te a resoldre’l.

>> Clica aquí i accedeix a la Plataforma HUB Talent

>> Informació ampliada a la nota de premsa 

captura_hubtalentCaptura de pantalla de la Plataforma HUB Talent