Cada dia més

Les administracions metropolitanes tenim l’obligació de donar un bon servei a les desenes de milers de persones que diàriament trien la bicicleta com a mode de transport principal per anar a la feina o a estudiar.

Sabem que una part de la lluita contra la contaminació a les nostres ciutats passa per aconseguir que la bicicleta es converteixi en un mode prioritari en els desplaçaments metropolitans. La irrupció de la bicicleta elèctrica, a més a més, pot aconseguir que les distàncies pedalables quotidianes augmentin fins als 12 km.

Els reptes es troben en crear la infraestructura pedalable metropolitana (Bicivia), però també en millorar i ampliar la infraestructura ja existent, així com en aconseguir pacificar la majoria dels carrers dels nostres municipis.

20170215_073945 20170210_111810