Barcelona bat rècords

L’any 2017 Barcelona bat el rècord en nombre de km de carrils bici licitats en un any, amb un total de 62,5km.

Part d’aquestes noves connexions possibilitaran enllaços pedalables segurs amb els municipis veïns de Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat i Sant Adrià de Besòs, així com també amb el principal polígon industrial de la ciutat, el de la Zona Franca.

L’any 2016 l’Ajuntament de Barcelona va executar un total de 21km, i es preveu que l’any 2019 s’assoleixi la xifra global de 308km de carril bici a la ciutat de Barcelona (a la que cal sumar les vies pacificades del municipi).

L’execució de les obres de connexions pedalables metropolitanes es coordinaran per tal d’enllaçar adequadament les diferents actuacions previstes pels municipis metropolitans.

Aquí podeu consultar el dossier de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.