Sant Boi i Sant Cugat, amb BiTiBi

Sant Cugat i Sant Boi han participat en el projecte europeu BiTiBi per promoure la intermodalitat bici-tren. Ha estat un projecte de 3 anys, de la convocatòria Intelligent Energy Europe, que tot just ha finalitzat aquest 7 de març amb la conferència final a Utrecht (els Països Baixos).

bitibi

A l’estació de Sant Boi, FGC ha construït un espai d’aparcament per a 24 bicis, mentre que en el cas de Sant Cugat és l’Ajuntament qui està construint l’aparcament, amb una capacitat inicial de 120 places  (que pot créixer fins a 300 places). Els dos aparcaments estaran gestionats pel mateix sistema que Bicibox, per tal d’unificar i facilitar l’ús dels aparcaments segurs i gratuïts vinculats a les estacions ferroviàries.

Així mateix, en el marc de BiTiBi s’ha posat a disposició dels treballadors de les empreses dels municipis una flota de bicicletes elèctriques per tal de fer la darrera milla entre l’estació de tren i l’empresa. El següent video mostra dues de les experiències viscudes.

Per a més informació consulteu:

www.bitibi.eu

behavioural_changes_BiTiBi