Entrega de premis de la BaixCicletada 2021

Del 17 a 26 de setembre va tenir lloc la BaixCicletada, una proposta organitzada per nou municipis metropolitans que té com a objectiu promoure els desplaçaments en bicicleta. Enguany celebrava la 17a edició i, com sempre, va ser una activitat que formava part de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Tradicionalment s’organitzava una passejada familiar en bicicleta en què es recorrien els nou municipis organitzadors, que acabava amb una festa final al parc de Torreblanca.

Entrega de 4 bicicletes, premis de la Baixcicletada 2021, a l’AMB

A causa de la covid-19 aquesta edició va ser una mica diferent. Es va convertir en un activitat de caire individual i/o familiar, però no multitudinària. El recorregut es va incentivar a través d’un joc de cerca. Els participants havien de
trobar nou lletres en format gegant que formaven la paraula “BaixCicletada” i estaven repartides pels nou municipis. Un cop trobades, calia pujar una fotografia a les xarxes socials i, d’aquesta manera, s’entrava en el sorteig de quatre
bicicletes cedides pel Bicibox.

L’entrega de les bicicletes a les persones guanyadores del sorteig es va realitzar a la seu de l’AMB.

Imatge de campanya de la Baixcicletada 2021

La BaixCicletada és organitzada i promoguda pels municipis de Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat, i compta amb el suport de Bicibox.