Ja torna l’abril, amb més bicis que mai!

Com cada any, des de l’Oficina Metropolitana de la Bici, ens sumem a la campanya internacional dels 30 dies en bici, organitzant una nova edició del nostre repte #30diesAMBbici a Instagram.

La proposta dels 30 dies en bici ens agrada molt, ja que és alhora senzilla i poderosa: pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici. A més a més, aquest 2023 es compleixen 10 anys d’aquesta campanya a l’estat espanyol, 10 anys d’èxits i de pedalades, així que ens volem sumar a la celebració!

Atenció: aquest #30diesAMBbici de 2023 us proposem el següent repte:

Durant el mes d’abril, comparteix en el teu FEED (mur) d’Instagram al menys 3 publicacions relacionades amb l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la metropolis.

Aquesta publicació pot ser una foto, un vídeo, una il·lustració o un reel, només cal que al text facis menció del nostre perfil (@ambbici) i afegeixes l’etiqueta #30diesAMBbici 

Això es tot!

Quan finalitzi l’abril, sortejarem una bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin assolit el repte.

Però això no és tot, aquest any afegim alguna novetat, i és que volem sortejar més premis: per la 2a, 3a i 4a posició del sorteig regalarem abonaments anuals al servei de bicicleta pública compartida de l’AMB: Ambici.

Animeu-vos, participeu i ajudeu-nos a visibilitzar i encomanar la felicitat d’anar en bici per tot arreu! 
Per més informació, consulta les bases del sorteig aquí.