Visor d’escenaris climàtics futurs

Us agradaria comprovar quina pot ser la temperatura al vostre municipi per efecte del canvi climàtic el 2040? I el 2100? Conèixer quantes nits per sobre dels 20ºC tindrem a finals de segle? O quants dies per sobre de 30ºC? Des de l’AMB hem elaborat un portal on es poden fer aquestes i altres consultes i, per fer-ho fàcil, també un vídeo tutorial amb la mostra de com usar-lo.

El visor d’escenaris climàtics futurs, elaborat en el marc del Pla Clima i Energia 2030, us permetrà cercar i conèixer les principals projeccions climàtiques de temperatura, precipitació i altres índexs climàtics previstos per les properes dècades (dies càlids, dies tòrrids, nits tropicals, nits tòrrides, etc.).Aquest visor us permetrà cercar dades i projeccions climàtiques sobre temperatura i precipitació als municipis metropolitans.

Consulta el tutorial del visor aquí: