Ponència sobre fotolineres al CITCEA-UPC

L’AMB ha estat convidada per a realitzar una ponència sobre el seu projecte de Xarxa de Fotolineres a la XI INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY INNOVATION “INTEGRATION OF BATTERIES AND ELECTRICAL VEHICLES: TOWARDS A MORE FLEXIBLE POWER SYSTEM” organitzada pel grup de recerca de la UPC CITCEA, conjuntament amb la Càtedra Endesa UPC d’Innovació energètica, celebrada a Barcelona el dia 16 de novembre. En el programa d’aquesta conferència, hi ha hagut intervencions destacades de diferents investigadors experts en la temàtica vinculats al CITCEA i al SINTEFF, autoritats públiques com Assumpta Farran per part de l’ICAEN i representats destacats del sector com Narcís Vidal de Enel X o Xavier Farriols del CEEC.

Gil Lladó, tècnic d’energia i canvi climàtic de la Direcció de Serveis Ambientals de l’AMB va ser l’encarregat de presentar la ponència Employee solar charging stations: a comprehensive energy transition project”.

A banda de projectes com els presentats per l’AMB, també s’han tractat altres temes de gran interès relacionats amb la innovació energètica, destacant els projectes d’emmagatzematge i integració d’energies renovables o la prova pilot d’illa energètica durant la celebració del darrer Expoelectric.

On: Sala d’actes, UPC BarcelonaTech, Avda. Diagonal 647, 08028 Barcelona

Enllaços relacionats: