Ponència sobre Estratègies climàtiques a l’AMB

El passat 27 de setembre de 2018 l’AMB va ser convidada a participar a la III Taula Territorial organitzada per l’Ateneu Corporatiu del Baix Llobregat sobre “Canvi climàtic i economia circular: respostes públiques i col·lectives des de l’economia cooperativa i solidària”.

La tècnica Elena Lacort va explicar les principals estratègies climàtiques que es duen a terme des de l’AMB en el marc del Pla clima i energia 2030 aprovat el 25 de setembre de 2018, pel que fa a l’àmbit de la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic. Un total de 92 actuacions per l’horitzó 2030, que vehicularan l’actuació metropolitana per tal de donar compliment als objectius europeus de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, d’increment de l’eficiència energètica i incorporació d’energies renovables i d’adaptació als impactes del canvi climàtic.

III Taula Territorial Ateneu Corporatiu del Baix Llobregat
III Taula Territorial Ateneu Corporatiu del Baix Llobregat

El programa de la jornada es pot consultar aquí: http://ateneucoopbll.cat/2018/09/21/programa-de-la-iii-taula-territorial/