Intercanvi d’experiències municipals i metropolitanes sobre acció climàtica

Es va realitzar el passat 8 de novembre.

A la primera part de la sessió, es van exposar noves tendències i estratègies d’àmbit internacional, a càrrec d’en Lluís Torrent, consultor en canvi climàtic i relacions internacionals de United Explanations.Seguidament, es van compartir experiències i casos d’èxit d’altres territoris, concretament del País Basc, Pamplona i Madrid. Euskadi va explicar com s’està implementant una solució d’adaptació basada en la natura per combatre l’increment de temperatures, Navarra va exposar el balanç ambiental d’un bosc d’absorció i Madrid va parlar sobre el seu bosc metropolità, una infraestructura regenerada.

A la segona part de la sessió, va haver una trobada participativa a través de l’eina Klaxoon que es va dividir en dos grups i quatre àmbits temàtics: salut i persones, aigua, infraestructures i sistemes naturals.

Resum i relatoria de la sessió