Hem apagat el web

El dissabte 28 de març de 20.30 a 21.30 h la pàgina d’inici del web corporatiu de l’AMB s’ha apagat per adherir-se a la campaya Hora del Planeta.

Aquesta és una acció que ja s’ha convertit en la iniciativa global més significativa en defensa del medi ambient fins al moment. Sota el lema “Apaga el llum i defensa el planeta” l’WWF posa en marxa aquesta campanya per cridar l’atenció de tota la societat i actuar contra el canvi climàtic.

L’Hora del Planeta és una acció global de lluita contra el canvi climàtic. Ja han transcorregut 13 anys des del seu origen a Sydney. A hores d’ara és la major iniciativa global en defensa del medi ambient. Milions de ciutadans i milers d’empreses i institucions s’hi sumen apagant els llums dels seus domicilis i oficines. I milers de ciutats i pobles apaguen els seus edificis més emblemàtics.

A més de la llum, ja fa un temps que es duu a terme l’actuació anomenada “Apaga Internet”. Durant una hora, moltes webs i blocs s’apaguen per demostrar la seva implicació en la lluita contra el canvi climàtic, actuació en la que participa l’AMB.

L’AMB també treballa activament en aquesta lluita a través del Pla Clima i Energia 2030, el full de ruta en matèria de canvi climàtic i transició energètica vers l’horitzó 2030. Aquest Pla alinea les diferents polítiques metropolitanes endegades recentment amb iniciatives anteriors (Pla de sostenibilitat de l’AMB, Declaració pel Clima) i representa un enfocament més ambiciós i del conjunt de l’AMB per fer front als compromisos de la Cimera del Canvi Climàtic, amb l’objectiu d’avançar cap a la neutralitat de carboni del territori metropolità.

20200328_hora planeta

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *