Presenta els teus productes i solucions a l’Smart City Expo World Congress 2019

Presenta els teus productes i solucions a l’Smart City Expo World Congress 2019

L’ Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Generalitat de Catalunya i l’ Ajuntament de Barcelona posen a la vostra disposició un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de les Smart Cities. La vostra empresa pot ser seleccionada per participar a l’Smart City Expo World Congress 2019, esdeveniment que reuneix en un mateix lloc les darreres novetats i tendències del sector i que se celebrarà del 19 al 21 de novembre a Barcelona. Data límit de presentació de sol·licituds: 31 de maig. Si hi esteu interessats, descarregueu la sol·licitud de participació, ompliu-la i envieu-la a isabel.montals@barcelonactiva.cat. Vine a conèixer les condicions, oportunitats i avantatges en la jornada que presentem el proper 24 de maig, a Ca l’Alier – sala Taller de Ciutats (carrer Pere IV, 362 – Barcelona). Vols més info? Accedeix a les condicions i la sol·licitud de participació

35 equips equips del MetropolisFPlab realitzen l’ acceleració dels projectes

35 equips equips del MetropolisFPlab realitzen l’ acceleració dels projectes

Un total de 35 equips del projecte MetròpolisFPlab han accelerat projectes els dies 10, 11 i 12 d’ abril a l’ Auditori del Citilab de Cornellà de Llobregat. En aquesta fase han participat un total de 118 alumnes de centres d’ FP de Barcelona (20 equips) i 15 equips metropolitans dels següents municipis:  Montcada i Reixac, Hospitalet de Llobregat, Gavà, El Prat de Llobregat, Sant Cugat, Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí. Al llarg dels tres dies s’han treballat 3 fases diferents en l’ acceleració de projectes: model de negoci, disseny i “storytelling”, amb la participació d’ empreses i experts en la matèria. Els mentors han estat els encarregats de donar feedback als equips i ajudar-los a acabar de polir els seus projectes. El dia 16 de maig tindrà lloc la semifinal en la qual participaran aquests 35 equips al Citilab de Cornellà de Llobregat a partir de les 9:30 h a Cornellà de Llobregat.

Finalitza la ruta de l’ Innobus 2019 i comença l’ acceleració

Finalitza la ruta de l’ Innobus 2019 i comença l’ acceleració

La primera setmana d’ abril ha finalitzat la ruta de la innovació del projecte Innobus 2019 amb un total de 17 empreses participants i 7 reptes llençats als innobusers. Durant dues setmanes hem visitat empreses d’alt impacte econòmic i innovador. També hem comptat amb diverses sessions inspiradores i la master class del coach Pedro Olivares el darrer dia de ruta. Posteriorment s’ ha dut a terme una dinàmica grupal per tal de configurar els grups i iniciar les sessions de mentoria amb les empreses.   Playlist de videos:

Inscriu-te a l’Innobus Metropolità 2019

Inscriu-te a l’Innobus Metropolità 2019

Cerquem persones en situació d’atur i/o millora de feina amb estudis universitaris finalitzats o en el darrer any d’estudis fins a 45 anys i residents a l’àmbit metropolità. També poden participar graduats universitaris amb algun tipus de contracte a temps parcial que permeti participar al projecte en la seva totalitat.     Descàrregues: Cartell Innobus 2019

Selecció d’ iniciatives innovadores d’ emprenedoria social i tecnològica

Selecció d’ iniciatives innovadores d’ emprenedoria social i tecnològica

Selecció d’iniciatives innovadores d’emprenedoria social tecnològica adreçades a generar teixit econòmic amb capacitat d’ innovació (Exp. 1313/18) Us informem de que la convocatòria ja ha estat resolta per la junta de Govern de l’ AMB a proposta de l’ òrgan col·legiat de selecció. Els 10 projectes guanyadors de les beques d’emprenedoria social i tecnològica de l’AMB són els següents:   Nº registre Nom projecte Import atorgat   (€) 9636 Stresset: Sistema multifactorial  de reducció de l’ estrès degut a situacions crítiques 10.750 9618 Tj Mapps 10.750 9575 Plataforma ProyecTIC 10.000 9619 Freeda 8.000 9590 LoT Bcn. Library of things Barcelona 5.500 9610 Plataforma  medicina genòmica 5.000 9594 Wallspot 5.000 9027 Termómetro cívico 5.000 9632 Bechallenge 5.000 9630 Disc Menstrual 5.000   Aquesta iniciativa s’enmarca en l’ àmbit d’ Innovació i tecnologia de l’ Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’ AMB, concretament en el programa d’ Emprenedoria i talent jove. Les beques tenen una dotació mínima de 5.000 euros i es destinen a persones (físiques i jurídiques) empadronades o amb domicili fiscal a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb base tecnològica i aplicació digital.  

7 Tallers de creativitat del projecte MetròpolisFPlab

7 Tallers de creativitat del projecte MetròpolisFPlab

Ja s’ han realitzat els tallers de  creativitat dels dies 4,5,6 i 8 febrer. En aquestes sessions s’ han treballat de forma més profunda les idees presentades pels equips per tal de completar-les i millorar-les, passant d’ una idea a un concepte. Cada equip ha d’anat a la sessió del territori que li correspon segons d’on prové l’entitat que llença el repte. 4 de febrer al Circuit de Catalunya. Lloc: Circuit (Camí Mas Moreneta, Montmeló) – mati i tarda- 5 de febrer al Port de Barcelona. Lloc: FNOB (Moll de Llevant, 1, Barcelona) – mati i tarda- 6 de febrer a Innobaix. Lloc: Citilab (Plaça de Can Suris, s/n, Cornellà de Llobregat) – mati i tarda- 8 de febrer al Port de Barcelona. Lloc: FNOB (Moll de Llevant, 1, Barcelona) -matí El projecte MetròpolisFPlab compta amb un total de 695 usuaris adscrits a la plataforma (entre alumnes i tutors) de 30 centres d’FP de l’ àrea metropolitana.